Monsen Joaquin, født ca. juni 2009

Joaquin er en stor og snill katt med en spesiell personlighet. Han er en veldig kosen mons. Er han i humør for det begynner han å male bare du snakker til ham, og da skulle han nok helst ønske seg et menneske som kunne kost med ham 24 timer i døgnet. Når han ikke er i humør trekker han seg unna mennesker, og legger seg  i fred. Han er ikke er direkte fangkatt, men liker å ligge tett ved siden av mennesker. Om nettene sover han gjerne i, eller i nærheten av sengen.

Joaquin er en utpreget utekatt, som også er glad i å gå på tur. Han kan absolutt ikke gå i bånd, men han liker å tusle etter sine mennesker når de skal ut en tur. Samtidig er han redd for biler, sykler, hunder og mennesker som han ikke kjenner, så disse turene fungerer best når det ikke er så mye annen aktivitet ute, og aller best liker han å følge små stier i skogen. Han er en ”pratsom” katt som mjauer endel for å uttrykke seg.

Når det er godvær liker han å ligge i gresset foran inngangen hele dagene. Om vinteren foretrekker han mest å være inne, men blir likevel frustrert hvis han ikke får lov til å gå en ”kontrollrunde” i sitt utendørs hjemområde noen ganger per dag. Selv om Joaquin er veldig glad i mennesker som han føler seg trygg på, så blir han skvetten overfor ukjente. Ved nye møter gjemmer han seg helst til han føler at det er trygt. Joaquin trenger litt tid på å bli trygg i nye omgivelser, og bør derfor slippe å flyttes for mye på.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.