Monsen Hosini (f. 2016)

Her har dere pusen som kommer til å sjarmere dere i senk med sitt søte utseende og vinnende personlighet! Alle som hilser på han blir tatt med storm av denne sjarmøren. Han er en leken og nysgjerrig mons på snart 2 år. Hosini er en respektfull pus som fint forstår et strengt nei. Han er glad i mat, og kommer løpende om du rister på godteposen eller frister med litt nystekt kylling eller fisk. Alt går i grisen, er det ikke det man sier?

Han har og det trøtteste «morratryne» og sliter like mye med åpne øynene om morgenen som fostermor.
Hosini bruker langt tid på og få tillit til deg. Han trenger et hjem der det er en annen sosial katt (eller flere) som liker og er snill med andre katter. Hosini finner mye trygghet i andre katter.

Han kan passer ikke i et hjem med små barn, da han blir redd og kan finne på å slå om en kommer for nærme når han er redd.

Hosini er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1000 kroner for alle voksne katter, dette utgjør hhv halvparten og en tredjedel av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.