Monsen Hosini (f. 2016)

Her har dere pusen som kommer til å sjarmere dere i senk med sitt søte utseende og vinnende personlighet! Alle som hilser på han blir tatt med storm av denne sjarmøren. Han er en leken og nysgjerrig mons på snart 2 år. Hosini er en respektfull pus som fint forstår et strengt nei. Han er glad i mat, og kommer løpende om du rister på godteposen eller frister med litt nystekt kylling eller fisk. Alt går i grisen, er det ikke det man sier?

Han har og det trøtteste «morratryne» og sliter like mye med åpne øynene om morgenen som fostermor.
Hosini bruker langt tid på og få tillit til deg. Han trenger et hjem der det er en annen sosial katt (eller flere) som liker og er snill med andre katter. Hosini finner mye trygghet i andre katter.

Han kan passer ikke i et hjem med små barn, da han blir redd og kan finne på å slå om en kommer for nærme når han er redd.

Hosini er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.