MONSEN HANNIBAL (f. ca. 2014)

Hannibal har ikke hatt en rolig start på livet. Han hadde sannsynligvis et hjem en gang, og trolig blitt forlatt slik at han har vært ute altfor lenge etterpå. Når kom Hannibal til Hjelpesenteret vårt, var han ikke så glad i oss mennesker. Vi var jo så skumle, og det ble mye knurring og fresing fra hans side. Men etter han kom til fosterhjemmet, varmet han raskt opp, og er nå blitt en veldig kosete og nydelig mons.
Hannibal har store poter, og de er bruker han ofte når han skal fortelle at det er tid for kos! Da prøver han å bruke potene sine til å skyve hendene dine mot han, slik at du kan kose med han. Når du endelig er i gang med kosingen, begynner han å male rolig, men han kan også finne på å mjaue. Da blir vi ofte litt sjokkert, for han er en stor mons som mjauer med et lite pip!
Hannibal er litt var for bråe bevegelser og høye lyder, og kan fort finne på å gjemme seg dersom han blir skremt. Men med en gang han ser at det er ingen farer til stede, kommer han fort ut fra gjemmeplassen sin.
Hannibal er veldig sosial med andre katter, så han kan gjerne bo i et hjem som har andre katter fra før. Han er ikke vant til barn, men fostermor er sikker på at han vil trives som familiekatt i et hjem med litt større barn.
Vi ser at Hannibal og hans fostersøster Kaily blitt så nære og glade i hverandre, at Hannibal må få flytte i et foralltidhjem sammen med Kaily.

Hannibal er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å avtale adopsjonsbesøk

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.