Monsen Halvor (f. mai 2016)

dav

Halvor er en flott mons på snart 2 år. Han er korthåret og brun,svart gråstripete i pelsen og har litt kraftig kroppsbygning.

Halvor er tilitsfull, leken og snill. En nydelig katt som trenger litt tid til å bli trygg på mennesker, men når man blir kjent med han er han en sosial selskapsmons som trives godt rundt folk. Halvor liker kos og viser det tydelig når han vil ha det med at han kommer og «smådytter» hånda di for at du skal klø han bak ørene og på haka. Fanget er han ikke så glad i å ligge på, han liker heller ikke å bli båret, han kommer selv til deg om han ønsker kos. Halvor er leken og flink til å underholde seg selv, hvis han finner noe på gulvet som triller eller lager støy leker han alene, men han liker aller best når fosterforeldrene leker med han. Som katter flest elsker mat og har god apetitt, yndlingsretten hans er kokt torsk å når han kjenner lukten blir han helt i 100 og tripper å danser rundt på gulvet mens han mjauer og maler. Halvor er frisk og renslig, røyter litt men er vant med å bli børset. Til nå har han vært innekatt og vant med å bruke sandkasse og trives med det.  Han har vært et par turer ut på verandaen, der han nyter frisk lutf og følger nøye med på hva som skjer rundt. Når han har blitt trygg i sitt nye hjem kan han også fungere fint som utekatt.

Halvor er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet,

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.