MONSEN GORDON (f. mai 2016)

Gordon er en mellomstor, gråtabby mons med grønne øyne. Han kom til dyrebeskyttelsen Tromsø i november 2017.

De første dagene var han veldig usikker, og lå forskremt og sammenkrøpet inne i en hule. Han ville knapt nok spise og drikke så vi var litt bekymret for hvordan det skulle gå med denne «goingen». For god er han, og snill som et lam. Han spiste alltid medisinen sin selv om den kanskje ikke smakte kjempegodt, og vi har knapt nok hørt hvesing eller andre «ulyder» fra denne karen. Vi fikk også klappe han så mye vi ville, men det er tydelig at han er redd for brå bevegelser og syns nye mennesker er ganske skummelt.

Derfor er det ekstra koselig å se hvordan Gordon har blomstret mens han har vært hos oss. Han trives fremdeles best i hulen sin, men nå har han blitt vant med oss og syns kos er veldig stas. Hvis du kiler han forsiktig under haken svarer han med å strekke halsen til han ligner en giraff. Gordon er også en gentleman slik navnet antyder, og selv om han er veldig glad i godbiter napper han dem ikke rett ut av hånden din – han venter til bitene er servert. Da langer han til gjengjeld innpå, og kikker forsiktig opp for å be om mer. Han har også funnet en bestevenn i pusia Øygunn, som deler mye av hans milde, vinnende vesen, og vil veldig gjerne ha henne med seg videre på livets vei.

Gordon er altså en dannet pus, med en mild og behersket personlighet det er veldig lett å bli glad i. Han vil bli en fantastisk selskapskatt i et rolig hjem, og vi vet at de som åpner hjertet for Gordon vil få masse kjærlighet tilbake.

Gordon er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1000 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen! Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.