Monsen Filibuster (født Juli 2017)

Filibuster er en nydelig pusegutt som fosterhjemmet blir mer og mer glad i for hver dag som går da han blir mer og mer sosial.
Han er født ute av en forvillet kattemor så han var ikke særlig trygg på mennesker i starten, men nå liker han å bli båret rundt, da koser han seg og maler høyt. Han smyger seg også inntil bena dine når han er trygg på deg. Han liker også å være med på det som skjer (såfremt det ikke blir for skummelt) og kommer springende etter dersom fostermor skynder seg en plass i leiligheta.
Filibuster er veldig leken og smårampete som kattunger flest, har masse energi som også kommer ut i form av forskjellige lyder.
Han kan leke dagen lang med søsteren sin Francine, de sover også ofte sammen så fosterhjemmet vil helst ikke at de skal skilles. Men om den som adopterer ham har katt fra før (vet ikke hvordan han er med andre dyr) som kan være lekekameraten hans så vil nok det gå bra også. Siden han enda er skvetten av seg så bør han ikke komme til et hjem med små barn.

Filibuster er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.
Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør hhv halvparten og en tredjedel av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!
Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet. Mehr anzeigen

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.