Monsen Elon (f. 2017)

Elon er ein semilanghåra ungkatt, pelsen hans er kvit med oransje felter. Elon var litt seint ute med å møte mennesker, så han har vore et sosialiseringprosjekt i fosterheim og er det delvis ennå ved ca 9 måneders alder. Samtidig elsker Elon kos og er ganske kontaktsøkende, så han kan godt adopteres nå til ein heim der man er bevisst på korleis ein kan jobbe med å få han enda meir sosial og trygg.

Elon er på mange måter ein ungkatt fremdeles, han er veldig utforskende og har masse energi. Han er også veldig kontaktsøkende mot mennesker (fostermor) og den andre katten i fosterheim (Dorotea). Samtidig som Elon søker kontakt med mennesker, og kos, kan han samtidig som han kan vere litt redd. Veldig leiken, men mest på eiga hand.

Fordi Elon også er ein veldig sosialt anlagt katt vil det vere optimalt om det er andre katter i heimen han kommer til. Det er også viktig at han kan få utløp for energien sin, enten ved å ha selskap av ein anna katt eller dyr, mulighet til å vere utekatt, eller mykje aktivisering. Har tendenser til å vere litt pøbelpus der han bur nå, men det kan nok minimeres med meir action i hverdagen.

Elon er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.