MONSEN ELIAS (f. desember 2009)

Elias er en utrolig snill og god gutt som passer i ethvert hjem som vil ha en tålmodig og snill katt. Elias passer godt sammen med barn, og er ikke aggressiv ovenfor andre dyr. Han er ikke underdanig og viker ikke, men han oppsøker ikke konflikter.
Elias vil gjerne ha trygge, gode utemuligheter i sitt nye hjem, selv om han trives best inne i sofakroken vinterstid. Han kan ikke omplasseres på Tromsøya da han kan finne på å søke tilbake til sitt forrige hjem. Han er en røslig kar på 7 kg som er glad i mat, og kan ikke ha maten tilgjengelig hele tiden uten å bli… korpulent
Elias er en bereist katt. Han er godt vant til å kjøre bil, og har eget pass. Han er vaksinert mot Rabies siden han har pleid å være med til Finland.

Elias har fått helsesjekk og ormekur, og han er ID-merket, kastrert og vaksinert. Han har fått tannbehandling november 2018, og er også vaksinert mot rabies og har eget pass.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.