Monsen Coolio (f. mai 2012)

Her er jeg, du kan slutte å lete nå! Verdens herligste pusegutt Coolio trenger et forevig hjem. Jeg har hatt en tøff start på livet mitt, det har gjort meg svært engstelig. Jeg trengte nesten 3 år hos min fosterfamilie før jeg lot dem kose med meg.

Men nå endelig elsker å kose, ligge i fanget og male og sikle. Jeg mjauer når jeg vil at mennesket mitt skal kose med meg. Jeg forstår og er lydig når mennesket mitt sier kom eller gå ned. Jeg er helt nydelig og har koksgrå vakker pels, kraftige klør og det ser ut som jeg smiler. Jeg vil gjerne være ute når jeg blir trygg hos deg, men det kan ta litt tid. Jeg er en dyktig musejeger. Jeg spiser helst tørrfôr, men ikke mye.

Når jeg blir kjent med deg elsker jeg deg over alt på jord, du blir mitt menneske som jeg foretrekker fremfor alle og jeg følger deg rundt i huset. Jeg sitter utfor baderomsdøra og venter på deg, jeg sitter ved stolen din og venter mens du spiser. Du vil føle at jeg er glad i deg. Er du et slikt menneske som trenger kjærlighet og noen å være glad i så trenger jeg deg veldig.

Coolio er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.