MONSEN BONANZA (f. 2017)

Bonanza er en kjempefin pusegutt på ca 2 år. Han ble funnet ute midt på kaldeste vinteren, full av floker og helt avmagra! At ingen leter etter denne vakkerskatten har forundra fosterhjemmet mange ganger. Det er tydelig at Bonanza har hatt et hjem en gang.

Bonanza er en utrolig snill og forsiktig pus. Han trives godt sammen med andre katter, så det nye hjemmet må gjerne ha en venn eller to til han. Han er og veldig glad i lek, og har en spesiell favorittleke fostermor sier han skal få med seg. Bonanza er og veldig glad i mat, og snakker med de søteste mjau når våtfór serveres morgen og kveld. Han prater med de herligste små purrr gjennom dagen, når han gjerne vil noe.

Bonanza er ikke ei fangkatt, men oppsøker selv små runder med kos gjennom dagen. Han synes det er godt å bli klødd bak ørene og under haka, og lar seg både stryke på og bli løfta. Siden Bonanza er så forsiktig av seg, egner han seg nok ikke i et hjem med helt små barn. Familier med større barn eller med andre katter, vil Bonanza være en perfekt katt for. Den nye familien må bare huske på, at han bruker litt tid på å bli kjent og trygg. Er det noen som vil sørge for at Bonanza aldri mer skal måtte gå ute frossen og sulten, og sørge for et trygt, godt og kjærlig hjem?

Bonanza er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle katter over 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.