Monsen Aski (f. 2017)

Heisann! Jeg heter Aski og er en korthåret pus som er klar til å flytte til mitt for-alltid-hjem. Jeg er en sosial og kjærlig pus som elsker lek og kos! Fostermor sier jeg er veldig tillitsfull siden jeg bare slenger meg på ryggen for å få kos uavhengig av om det er noen jeg kjenner eller et nytt fjes. Hvis jeg får ligge i sofaen ved siden av deg blir jeg veldig glad!
Jeg er jo bare to og et halvt år, så jeg er veldig nysgjerrig og leken! Utforsker alt som er, og napper litt i sokkene til fostermor (spesielt hvis hun har på ullsokker). Blir alltid glad når fostermor vil leke sammen med meg, men leker like gjerne alene med ball eller andre ting jeg finner.

I fosterhjemmet mitt bor jeg sammen med en godt voksen hannkatt. Vi går fint overens, spesielt siden jeg trekker meg unna når jeg merker at han vil være i fred. Fostermor sier jeg fint kan komme til et hjem som har katt fra før.
Når jeg har fått nok kos kan jeg nappe litt i hender, så kanskje et hjem uten små barn vil passe meg best.

Aski er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.