MONSEN ARMANDO (f. 2018)

Armando er en leken, nysgjerrig og tøysete katt. Han ble født ute på Andørja høsten 2018 og klarte seg alene sammen med en bror/søster. De ble ofte observert sammen. To små, svarte nøster som løp over veien, eller i skogen. Etterhvert gikk det lengre tid mellom observasjonene, og vi trodde de ikke hadde klart seg.
Etter en lang høst, lyktes det endelig å fange Armando i mars 2019. Han var alene, men hadde overlevd vinteren.
Armando var redd og sky, og trengte noen måneder i fosterhjemmet på å bli trygg på mennesker. Han er nå en glad og veldig nysgjerrig katt, og elsker å leke. Han er også veldig glad i kos,og har en vennlig og fin holdning til andre katter.

Armando er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle katter over 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.