Monsen Alastor (f. juni 2017)

Alastor er en oransje/hvit mons. Han kom med fly fra Andenes til Tromsø etter å ha blitt fanget inn der, han har fått fødselsdag 01.06.17.

Det første året bodde Alastor i fosterhjem med mange andre katter. Der gikk han godt overens med han monsene, men måtte flytte fordi han jaget de eldste pusiene i huset. Alastor er snill, rolig, selskapssyk og nysgjerrig gutt, liker å være med der det skjer. Litt forsiktig av seg, kan skvette dersom det kommer en uventet lyd med bråe bevegelser, han passer nok best inn i en familie med litt større barn. Sover på dagtid under sofaen, men kommer frem dersom vi pusser på han. Liker å ligge i høyden og kikke ut gjennom vinduet. Alastor er glad i å leke med filtballer og lignende. På morgenen når vi står opp så møter han oss utenfor døren for å hilse på. Om ettermiddagen og på kveldstid er han svært kosete og vil ha oppmerksomhet, kommer frivillig opp på fanget og kryper inn i armkroken. Alastor er blitt så trygg nå at han kommer å hilser på husets gjester.

Alastor er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.