Monsen Aivaras (f. 08/2018)

Aivaras er en mons på ca 6 mnd som kom til fosterhjemmet sitt i oktober etter å ha blitt fanget inn på Andørja. Før det bodde han ute uten menneskelig kontakt, men han skjønte raskt at mennesker var flotte! Aivaras er veldig nysgjerring og liker å utforske alt rundt seg. I fosterhjemmet bor han med andre katter og barn, og han trives godt med begge deler. Som kattunger flest er han glad i å leke og har mye energi. Siden han hadde en litt røff start på livet, er han litt skeptisk i starten når han møter nye folk. Dette går over når han føler seg trygg, og da er han veldig kosen og kjælen.

Ellers er han flink å bruke klorestativ, renslig og har knyttet seg veldig til en annen fosterpus, Seven. Fostermor synes det hadde vært fint om noen kunne adoptert begge to slik at de får fortsette å være sammen, eller at han kommer til et hjem med andre katter.

Aivaras er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få nr til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.