MONSEN ADIO (f. 2018)

Adio ble ble fanget ute i februar 2019. Han hadde da blitt observert ute på bryggene på Andørja siden høsten 2018, som liten og sky kattunge. Han har overlevd ved å spise fiskerester på bryggene, og funnet skjul mot vær og vind i naust og lager der.
Han var forsøkt fanget i flere måneder, og sto en kald vinterdag midt på vegen og mjauet, da fostermor var ute og sjekket feller. Hun stoppet bilen og gikk bort til han, men han sprang avgårde. En halv time etterpå hadde Adio gått i fella. Han var kald og redd, og brukte det første døgnet på å sove og spise. Adio var veldig takknemlig for å få mat og trygghet. Skepsisen han hadde for mennesker gikk fort over, etter at han hadde hvilt seg og kommet seg til hektene. Han er fortsatt litt sky for fremmende i starten, men er tillitsfull og veldig kosete når han blir kjent med deg.
Han er respektfull mot de andre kattene i huset, og trives best når han får kose, både med folk og andre katter. Han bor nå i fosterhjem i sør Troms hos en familie med to barn på 7 og 8 år, og deler rom med en annen liten pusi, som han er snill og god mot.
Adio er en usedvanlig snill og god liten fyr!

Adio er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.