Pusia Loola (f. juli 2017)

Loola er en vakker, korthåret skilpaddefarget kattunge, med store runde uttrykksfulle øyne. Hun er en nysgjerrig liten katt, aktiv og leken som små pusejenter skal være. Loola var ca 4 mnd da hun ble funnet ute, og er derfor litt reservert og sjenert for fremmede, men hun er glad i kos på egne premisser. Hun begynner gjerne å vaske menneskene sine under kos.
Loola er veldig interessert i verden utenfor, og vil gjerne ha et hjem hvor hun kan få begynne å være ute etterhvert, når hun blir stor og trygg nok. Loola passer godt i et hjem som har en voksen katt fra før.

Loola er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør hhv halvparten og en tredjedel av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er ca. kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen! Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.