Loke (f. 2013)

Loke er en 4 år gammel koseklump av en rottweiler. Han er «liten» til renraset rottweiler å være, på «bare» 44 kg. Han er veldig menneskekjær overfor alle typer mennesker, og elsker kos og børsting.

Han er en veldig intelligent og lettlært hund. Som valp lærte han seg å åpne dører, men viser ikke tegn til å ønske å benytte seg av den lærdommen som voksen. Han er veldig responsiv til godbiter, noe som gjør det lett å lære inn triks. Han er dyktig på nesearbeid, og tidligere eier trene en del på søk av leker og godbiter.

Loke går godt overens med andre hunder, men passer ikke sammen med en dominant hannhund da han selv er dominant. Ellers har han bodd med både hannhunder og tisper i ulike raser og størrelser uten problem. Han er litt for interessert i katter til at det vil være en god match å ha han i hus med katt.

Loke er trent både med kløv, trekksele og med springer på sykkel. Han fungerer utmerket på området, men har en noe slapp kondis for øyeblikket. Ettersom han er vant til å trekke er han ikke veldig flink til å gå fint i band. Han er under trening for å gå penere i band, og gjør fin fremgang – særlig hvis man har fristende godbiter. Likevel kreves det en bestemt fører som ikke lar han trekke seg av gårde når han vil hilse på andre hunder. Loke hadde noen dårlige opplevelser med skigåere som valp, noe som gjør at han er nervøs rundt skigåere og andre med staver. Dette krever at man er ekstra oppmerksom ved møte med slike. Ettersom han er en stor og sterk hund som krever en del mental trening, kreves det i utgangspunktet at ny eier går på lydighetskurs med han.

Hundegruppa tar et omplasseringsgebyr for overtakelse av Loke. Er dere interessert i å høre mer om godgutten, send e-post til hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.