LILLEPUSIA SIGNORA (f. oktober 2018)

Jeg er ei langhåra pusi, hvit og grå og vakker som få! Jeg er født 31.10.18, og mammaen våres fødte oss ute. Vi ble fanga inn før jul, og tatt inn i et varmt hus.

Det her med menneska har vært kjempe skummelt, og det har vært tryggest å holde meg i nærheten av mamsen hele tiden! Jeg har blitt såpass trygg i fosterhjemmet mitt, at jeg spiser av hånda til fostermor og tør å leke litt med henne. Jeg ser mest på da, for søskene mine er mye tøffere enn meg! Fostermor sier jeg har verdens mildeste personlighet, og at jeg får bli helt til vi finner et perfekt hjem til meg. Det perfekte hjemmet for meg, må ha masse masse tålmodighet. Jeg krever masse jobb enda for å bli ei trygg pus, og jeg trenger noen som kan vise vei. Derfor må det nye hjemmet mitt, ha ei eller flere trygge katter. Jeg føler meg tryggest sammen med andre pusekatter, og de må lære meg at mennesker ikke er så verst. Menneskene må og være rolig og trygg, for jeg blir å trenge masse tid, omsorg og kjærlighet.

Noen som vil gi meg en sjanse?

Signora er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.