Lillepusia Nageezi (f. november 2018)

Nageezi er ei vakker og energisk lita pusefrøken født i november 2018. Hun kom til DBT sammen med mor og 3 kullsøsken i januar i år, etter å ha blitt fanget inn i Nordreisa. Nageezi er født ute og bærer litt preg av det.
Da hun og søsknene kom til fosterhjemmet, var det mye fres. Men hun var og er fortsatt den tøffeste i flokken. Hun elsker å leke med fosterhjemmets pusegutt og legger seg stadig på ryggen for han for å vise vennlighet. Hun liker også å sitte i vinduet og se på verden utenfor.
Etterhvert som hun nå har blitt tryggere på fostermor, kommer hun løpende så fort hun hører rasling med våtfórposen og hun stiller seg gjerne rett ved siden av fostermor i påvente av mat/godis.
Hun legger seg også på rygg foran fostermor selvom fostermor ikke har med våtfor eller godis.
Hun syns at lek er det morsomste i verden, og da spesielt fjærleker og små lekemus. Hun er ei pratsom pusefrøken, som vil trenge litt tid for å bli trygg i nytt hjem. Hun er litt var for høye lyder/brå bevegelser, så vil passe i et hjem med litt større barn.

Nageezi er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.