Lillepusia Exodus (f. september 2018)

Lillepusia Exodus ble født ute i 2018. Hun var da redd, sulten og sliten av en tøff start på livet. Hun brukte den første tiden i fosterhjemmet på å spise og sove. Exodus har hatt stor fremgang siden hun ble fanget i høst, og er nå en nysgjerrig og leken kattunge. Hun er fortsatt litt skvetten for fremmede, og kan da løpe og gjemme seg. Nysgjerrig som hun er, kommer hun ganske raskt frem og hilser på. Hun elsker å kose, og kommer mot hånden for å bli strøket på. Hun bor i fosterhjem i sør Troms, sammen med to barn på 6 og 8 år, og 3 andre katter. Hun har vært innendørs siden hun ble fanget, og går på do i kassen.

Lillepusia Exodus er superklar for et forevighjem! Hun har virkelig skjønt at mennesker ikke er farlig, og har nå et veldig behov for kos, og kontakt. Hun står forventningsfull og ser på husfolket når de kommer inn i rommet, og blir ikke mett på kos og kjærlighet.

Exodus er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.