Lillemonsen Weasley (f. desember 2018)

Weasley er en nydelig liten rød og hvit mons på ca et halvt år. Han ble fanget inn i en fjøs der han hadde funnet ly, uvist hvor han kom i fra. Selv om han var tam og kosen fra første stund, er det tydelig at han ikke har hatt den letteste starten på livet, da han i starten var skvetten og var for brå bevegelser og lyder.

Han er nydelig i både kropp og sjel, kos kan han aldri få nok av! Han liker ikke å bli koset på magen, men skutter seg veldig når han blir strøket over ryggen. Han er veldig nyskjerrig men også skeptisk til nye mennesker. Når vi er alene følger han meg inn i alle rom for å følge med, han kommer ofte bort og stryker seg mot beina mine, og om jeg stryker han mens han skutter ryggen etter mere kos, da kan jeg stryke han fint under magen. Han er ikke blitt vandt til å bli løftet opp, men tåler noen sekunder. Han er blitt veldig leken, ball og fjærbundt i tråd er favorittene. Han er stort sett en veldig fin og kosete katt, bare han føler han har kontroll, han kan si i fra med å rappe til deg om han er ferdig med kos eller man ikke klør han der han er komfertabel. Noe fangpus er han ikke, men foretrekker å ligge ved beinan mine når vi kose. Han viser meg gjerne magen og når han ruller rundt på gulvet for å “gjøre sæ fortjent til litt kos eller en godbit”.

Weasley er en flott kosepus som best vil passe i et hjem med store eller ingen barn, gjerne med andre katter han kan leke med.

Weasley er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.