Lillemonsen Tabasco (f. mai 2019)

Lille Tabasco er en energisk ungkatt med en herlig personlighet. Han kom til oss (fosterhjemmet) 14.08.2019 bare 3 måneder gammel. Da var han en forskremt liten fresball som ikke vil ha noe å gjøre med mennesker, men i dag er Tabasco blitt veldig trygg på menneskene rundt han og blitt en ordentlig kose katt. 

Tabasco er en kjærlig, ekstremt nysgjerrig, sosial og selvstendig pus. Han elsker oppmerksomhet, men han liker også være alene og slappe av eller utforske rundt. Han kan være sjenert mot nye mennesker, men han blir fort trygg og sosial. Tabasco er veldig pratsom om morgen og når vi kommer hjem fra jobb. Han er veldig sosial av seg og liker å henge med oss hvor enn vi er og vil gjerne sove i fotenden på senga. Han går godt overens med huskatten og jenteungen på 10 år. Han vil passe for en familie med unger som er i alderen der de kan leke med han og er forsiktig med han. 
 Han elsker å herje med huskatten. Han liker å sitter med vinduet og følge med på fuglene. Alle som møter Tabasco blir sjarmert av hans milde vesen, barn som eldre. Han vil trives med å  ha en annen katt dit hun flytter, men det er ikke et krav. Vi du ha en som gi deg ubetinget kjærlighet og latter i hverdagen, er Tabasco den rette for deg.

Tabasco er smittet med FIV, men han er en frisk ung katt som kan ha mange gode år foran seg dersom forholdene legges til rette. FIV kan sammenlignes med menneskelig HIV, og er et virus som over lang tid bryter ned immunforsvaret til verten. Derfor er det viktig at katter som er smittet holdes som innekatter, slik at de ikke utsettes for potensielle infeksjonskilder, som kan gjøre at viruset utvikler seg til katte-aids. FIV rammer kun katter, og kan ikke smitte verken folk eller andre arter enn katt. Smitten spres i all hovedsak via bitt, eller paring.

Tabasco er kastrert og ID-merket, og har fått ormekur. Fordi han er smittet med FIV, omplasseres han gratis til det riktige hjemmet. For oss er det viktigste å finne noen som er villige til å gi Tabasco en trygg og god framtid.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.