LILLEMONSEN SKJALG (f. oktober 2018)

Jeg er en nydelig og langhåra grå gutt født 31.10.18. Jeg ble født ute sammen med søskene mine, og synes mennesker har vært litt skummel etter at vi ble fanga inn før jul.

Fostermor sier jeg er en utrolig fin gutt, og hun mener jeg kan bli en god koseklump etter hvert. Jeg kommer susende så snart hun har en godis! Spise fra hånda hennes, leke og klatre på henne synes jeg er helt fint. Når hun skal stryke og klø på meg, er det litt rart! Når jeg får nykokt fisk (det beste jeg vet!), så stryker og klør hun på meg hele tiden. Ikke matfred å få, men da glemmer jeg at det er rart å bli tatt på. Fostermor sier jeg er like rundt hjørnet av å knekke koden, hva hun nå mener med det.

Jeg er nysgjerrig av natur, og liker å følge med på hva mennesker gjør. Det er ekstra spennende å utforske kjøkkenbenkene i fosterhjemmet mitt, for der kan det være mat! Må passe på at fostermor ikke ser det, for da sier hun jeg er umulig og husjer meg ned! Hun mener jeg kan bo alene med en familie, om den retter familien dukker opp. Selv skulle jeg gjerne hatt selskap av en annen pus, for jeg har jo alltid hatt noen å leke med. En voksen pus, kan jo lære meg litt mer om å være katt sammen med trygge mennesker. Både jeg og fostermor er enig om at selv om jeg er verdens vakreste, så må det nye hjemmet mitt være klar til å jobbe videre med meg. Jeg kommer ikke som ferdig utdanna kosekatt sier hun, og jeg trenger noen som kan fortsette å lære meg det.

Jeg passer nok best inn i et hjem hvor det ikke er bittesmå barn, men jeg liker jo at det skjer ting rundt meg og det er mange å leke med. Så større barn, andre katter og kanskje tilogmed hund tror jeg blir fint. Hvis det er noen som bor alene, tenker jeg at det i alle fall må være en annen pus som selskap til meg. Noen som vil komme og besøke meg?

Skjalg er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.