Lillemonsen Sauron (f. september 2018)

Sauron, eller Oxy som han kalles hjemme, er født i september 18. I starten var han en liten beskjeden fresball som gjerne holdte god avstand å var kun å finne lengst under sengen. Nå er han blitt en storsjarmør som kommer for kos, men helst når han ønsker det selv. Kommer ut i stuen for å spise, men liker ikke nye lyder og tar litt tid før han tilvennes nye folk. Spiser alt som gis til han, men litt fisk er favritten.

Sauron er en kjærlig, snill og rampen liten pus, som alltid ligger i sengen på natten, og når det blir stille i huset sniker seg opp på matmor, å helst ligger rundt halsen hennes å malemotoren er på med en gang. Sauron er glad i å rase med fosterbror å da flyt både puter å leker, men er noen gang litt for frempå å skretter når bror jakter tilbake. Sauron er en ordentlig kosepus som elsker å ligge på fostermor sålenge det er i trygge omstendigheter å kan ligge i timesvis. Er veldig nysgjerrig, selv om ting kan være litt skummelt, ofte ses snuten hans i døråpningen eller vinduskarmen før han piler avgårde til et trygt hjemmested.

Sauron er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt drøye kr. 3000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 3800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.