LILLEMONSEN OVI (f. desember 2018)

Fra Olsborg kom det til oss i vår tre fine brødre, Ovi er en av dem, og den mest sjenerte i søskenflokken. Han drømmer om et hjem sammen med en av sine brødre.
Han er en skjønn liten fyr, har en liten hvit flekk på halsen og en på magen. Ellers er han svart som en liten panter.
Ovi har ikke vært redd for å bruke klørne når vi har løftet han, men det er fremskritt hver dag ( det vil si klørne inne) . Han lærer seg å finne roen, og elsker å bli klødd bak øret. I det siste har han til og med starta male-motoren!
Om det er noen som har kjærlighet og tålmodighet til denne lille tassen så ta kontakt. Han er vant med andre katter og store barn.

Ovi er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger under 12 mnd, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.