LILLEMONSEN NOCTURNE (f. juli 2018)

Nocturne er en skikkelig energisk gutt som elsker å herje, leke, snuse, utforske, og alt annet som medkommer det å være en ungpus. Han er en pratesyk mons som ikke ser ut til å ha et stort problem med å være innekatt dersom det skulle være problematisk å ha han som utekatt.
Nocturne er meget sosial med andre katter, og trives godt med sine tre fostersøsken i fosterhjem, så om han kunne kommet til et hjem med sosiale katter fra før hadde det vært topp for han.
Selv om han er en energiball til grader, er det ikke noe problem for han å sove svært tungt i de fleste situasjoner, gjerne over laang tid. Han finner også mer og mer ut av kos ikke er så ille, selv om tålmodigheten ikke alltid er der over lenger tid. Nocturne er en snill og god gutt det er lett å bli glad i.

Nocturne er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.