LILLEMONSEN KUOPIO (f. oktober 2018)

Kuopio er en hvit og brunstripete kattunge, født ca oktober 2018.
Kuopio er tidligere kolonikatt, funnet i Kåfjord sammen med flere andre. Fellesnevneren for kolonikatter er ofte at de er skeptiske til mennesker, men veldig glad i andre katter,
personlighetstrekk Kuopio merkbart besitter.
Hvordan han trives med mennesker varierer ofte på dagsformen, enkelte dager er han skeptisk og vil helst bare være med «onklene» sine i fosterhjemmet, mens andre dager er han sosial og mottakelig for kos. Han er også ekstremt leken, og glemmer fort at han er skeptisk hvis man engasjerer han i lek.
Kuopio er som nevnt ekstremt glad i de voksne kattene i fosterhjemmet, og det anbefales på det sterkeste at et eventuelt adoptivhjem har tamme, sosiale katt/er fra før, slik at lille Kuopio kan ha en hjelpende pote i sin pågående sosiale utvikling.

Koupio er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.