Lillemonsen Kaskinen (f. oktober 2018)

Kaskinen er en hærlig liten pelsball født ca i oktober 2018. Han har har god pjuskette svart pels og nydelige gule øyner. Kaskinen kommer fra en kattekoloni i Kåfjord og har dermed brukt litt tid på å bli trygg på mennesker, han trenger derfor et rolig hjem hvor han kan få fortsette den fine utviklingen sin. Kaskinen har utviklet seg fra en redd fresball som bare gjemte seg til å bli en skikkelig koseklomp som kommer opp til deg i sofaen nesten så fort du har satt deg ned. Malemotoren kjøres høyt nesten konstant.

Kaskinen elsker å leke og er særlig glad i musespill på ipad og mobil, han kommer også løpende så snart han hører rasling i dreamies-posen og spiser gjerne fra handa di og sørger for å slikke den ren fra smuler etterpå, han elsker det meste av mat og henger gjerne rundt deg når du er på kjøkkenet i håp om å få noe godt. Kaskinen kommer godt overens med andre katter og kan gjerne bo ilag med en annen katt/katter, han bor også idag sammen med en veldig rolig og kattevandt hund som han har blitt trygg på. Kaskinen er veldig redd fremmede og bruker tid før han stoler på nye folk, han synes også at det er skummelt med mye folk rundt seg og hadde dermed trivds best hos noen uten små barn. Kaskinen trives godt som innekatt i fosterhjemmet og kan dermed fint leve som innekatt dersom det ikke er utemuligheter.

Det er viktig at Kaskinen får et rolig hjem som har litt tolmodighet og forstår at han synes du er litt skummel i starten. Kaskinen er selvsagt stueren og bruker klorestativet flittig til å kvasse klørne sine.

Kaskinen er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1500 kroner for alle kattunger, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2800. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.