KJØP JULEGAVENE HOS DYREBESKYTTELSEN

Under ligger en link til de fleste varene vi har inne for salg i butikken på Hjelpesenteret til DBT. Vi har bodyer til baby fra 0-3 mnd og opp til 2 år, t-skjorter til barn fra str. 2 til 12 år, dametopper i str. S-XL, joggebukser fra str. XS til XXL, hettegensere og hettejakker i str. S-3XL, luer, hals/buff, kalender for 2021 og mye mer. Vi vil påstå at vi har noe for alle og enhver.

Som folk vet har DBT ikke fått deltatt på noen messer, markeder eller stands i 2020 pga Covid-19. Vi har derfor hatt veldig lite varesalg og det har selvsagt gått ut over inntektene våre. Vi håper at mange av våre følgere kan hjelpe oss med å kjøpe noen av julegavene hos DBT.

Dersom du ønsker å få tilsendt varer i posten kan du sende bestilling til e-post dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com
Dersom du bor i Tromsø, men ikke har tilgang på bil selv, kan vil levere varene gratis på døra til deg hvis du handler for over kr. 500. Send bestilling per e-post også avtaler vi tidspunkt for levering.

Dersom du ønsker å hente varer på Hjelpesenteret, send e-post med bestilling på forhånd, så gjør vi klart til du kommer og henter posen din i døra. Pga Covid-19 kan vi ikke ha besøkende inn på Hjelpesenteret.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.