Kaninene Trine, Trulte og Truls

Dette er T-gjengen, som omplasseres sammen.

Truls er den grå kaninen: Han er veldig sosial og elsker kos. Ganske nysgjerrig av seg. Sitter gjerne på fanget og kommer til deg når du kommer inn i innhengningen. Han er leken og finner gjerne på litt sprell, sånn som å flytte rundt på ting og gjerne tippe matskålen av og til.

Trine er den svarte kaninen: Hun er også ganske kosen, nysgjerrig, men litt tilbakeholden. Hun trenger tid for å bli kjent, men når hun er trygg kommer hun gjerne og hilser på. Hun er veldig spretten og hopper høyt. Liker og være aktiv. Det virker som hun har mye energi, og utforsker mye.

Trulte er den brune kaninen: Hun er mer tilbakeholden. Hun trenger å bli trygg på deg, og er skeptisk. Men hun kommer og hilser på etter hvert. Hun er mer avslappet enn de andre. Trulte må jobbes en del med for at hun skal la deg få kose med henne. Hun er ikke så aktiv, men en rolig og fin kanin.

T-gjengen virker til og trives veldig godt i lag, de liker ikke å bli adskilt. De ligger sammen og koser og sover og spiser alle tre fra samme matskål. De er en godt spleiset gjeng.

Alle er kastrert/sterilisert, og er dere interessert i å adoptere dem, og gi dem ett godt hjem, send e-post til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

 

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.