Hunden Melis (f. 2011)

Omplasseres igjennom eier.

Dette er Melis på 7 år, hun trenger å bli omplassert igjennom eier, da hun tydelig viser at hun ikke liker barn, så hun omplasseres til noen som ikke har barn. Hun har bitt 3 barn i hånden, men ikke hard, kun sagt ifra at dette er hun ikke med på.

Hun er en veldig typisk puddelfrøken, litt primadonna. Trives best med å ligge foran peisen dersom været er ugreit, og er en ordentlig kosehund. Hun tripper pent rundt søledammer og trekker ikke i lenka på tur. Hun stikker ikke av, og er en veldig fornuftig hund. Men kan bråke litt med enkelte andre hunder hun møter. Hun sier også fra når det kommer besøk, men roer seg fort når hun får hilse.

Hun er en reisevant dame, og har flydd mye i kabinen, det takler hun fint. Tog, buss, hotell, ingen problem. I bilen kan hun syte litt, men roer seg fint om hun er i bur i bilen.
Melis er frisk og rask, bortsett fra at hun har hatt ørebetennelse med stafylokokker nylig. Dette er behandlet med dråper og hun virker bra i ørene nå. Snill og grei med klo klipp og stell. Hun liker godt å trene på triks og søke etter godbiter.
Hun er registrert i NKK, stilt ut noen ganger også. Forsikret i Agria, vaksinert og chippet og har pass.
Hun er en hund med mye personlighet, for eksempel gnir hun seg på magen og lager syte lyder når hun er sulten.

Da hun er en puddel, så trenger hun masse pels stell, så hun vil gjerne til noen som kan det, og er innstilt på å bruke tid på pelsen hennes.

Er dere interessert i Melis, så send e-post til :
hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.