Hunden Mario (f. 2018)

Navn: Mario

Født: 9 Januar 2018

Rase: Blanding 70% Dverg Pincher. 30% Rottweiler, Labrador, Kinesisk nakenhund med hår, Lhasa Apso

Chippet: Nei, er forsikret

Pelsstell: Lite, røyter en del nå mot sommeren, og mot vinteren, vant til å dusje, pusse tenner og klippe klør.

Aktivitetsnivå: Moderat til Høyt
-Krever en del mosjon, krever både fysisk og mental trening,
er vant til å ligge 5 timer i bur.

Helse: Fulgt Vaksinerutine, frisk som en fisk. Er per dags dato kjemisk sterilisert

Bosted: Troms-Senja-Gryllefjord

Mario er snill, omtenksom, kontaktsøkende, lærevillig, morsom, pratsom, elsker mat. Han gjør det meste for rette belønning.
Han elsker å gå tur i skog og mark, beste tur-kompis.
Han bor i et hus med 2 barn (7 og 11 år), elsker barna. Har også katt, de sover ikke akkurat side om side men aksepterer hverandre og lar hverandre være i fred, hilser men leker ikke. Snakker ikke samme språket enda.
Han liker å jage, grave og søke. Han gjør ingen noe.
Vi har trodd på adferden hans at han har vært på tur å utvikle , men etter kurs hos en dyktig autorisert adferds spesialist viser det seg at han bare trenger noen som kan ta styringen og passe på han. Grunnen til tidligere utagering er uvitenhet fra oss eiere og han har følt han har måtte være på vakt for å beskytte seg selv og oss. Vi jobber i herdig med å rette opp feilene vi har gjort, gjøre han tryggere. Han har fått en merkbar forandring bare etter få dager. Han skal ikke hilse på hverken fremmede folk eller hunder før man ser at han har en rolig tilstand da vi rett og slett har overstimulert han.
Mario trenger noen med god kunnskap om hund og sterk, bestemt men mild fremtoning. Han er en veldig sensitiv gutt med et stort hjerte og masse glede.

Han er ekstrem oppvakt, får med seg alt.
Rundt familie, å de mennesker og dyr han er trygg på er han mild, leken, rolig og verdens snilleste. Han er fokusert på trening og lydig. Han trenger noen som kan og er villig til å trene han, så du må kunne hund, ikke en førstegangshund.

Mario omplasseres via Eier. Er du interessert i Mario, så send e-post til: hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.