Houdini og Hestutu (f. 2014)

houdinioghestutu

De nydelige kaninkompisene Houdini og Hestutu (født mest sannsynligvis 2014) omplasseres sammen til det rette hjemmet. Guttene ønsker seg blant annet god boltreplass, riktig kosthold, dedikerte omsorgspersoner og rolige omgivelser. Dersom du har et ledig rom hjemme kan dette være et fint sted for guttene å ha som base, iallefall i starten og mens de blir kjent med deg og trenger et sted å trekke seg tilbake på som er «bare deres». Houdini og Hestutu vokste opp uten nærkontakt med mennesker og er ganske sky. De er imidlertid nysgjerrige og livsglade, og så lenge deres nye hjem har tid og interesse for å sosialisere med kaninene (på deres egne premisser), er vi sikker på at Houdini og Hestutu vil bli mye tryggere på mennesker med tida som går. Uansett har de egeninteresse i å få et permanent hjem hvor de kan få utfolde seg mest mulig.

Houdini og Hestutu har fått helsesjekk, og de er kastrert og id-merket. Det koster 800,- å adoptere en kanin fra DBT. Gebyret dekker noen av veterinærutgiftene DBT har hatt på kaninene.

Send en uforpliktende epost til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com dersom du er interessert i å adoptere Houdini og Hestutu.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.