Hjelpesenteret

hjelpesenteretDyrebeskyttelsens Hjelpesenter ligger i Langnesveien 10, i lokalene til gamle Bymyra barnepark ved Prestvannet. Det er et lite rødt hus med plankegjerde rundt. Dersom du kommer fra sentrum finner du huset på høyre hånd like etter Meteorologisk institutt. Buss rute 28 og 40 stopper like ved Hjelpesenteret. Huset er en gammel kommunal barnepark og den var svært nedslitt da vi fikk tilgang på den. Takket være formidabel innsats fra frivillige fikk vi pusset opp lokalene slik at de i dag kan benyttes som hjelpesenter for hjemløse katter.

Hjelpesenteret vårt er til enhver tid midlertidig hjem for flere katter som venter på nye, permanente hjem. Resten av kattene våre, og andre dyr som hunder, kaniner, marsvin, hamstre og fugler, er plassert i private fosterhjem mens de venter på et permanent hjem.

Hver tirsdag fra kl 18-20, og lørdager fra 13-15 har vi åpent hus på hjelpesenteret. Da kan alle som ønsker komme å hilse på kattene som bor der, og slå av en hyggelig prat med våre frivillige som er på vakt. Noen ganger arrangerer vi stand og kake/vaffelsalg i tillegg.

På hjelpesenteret har vi alltid behov for dyreglade frivillige som kan hjelpe til med fóring, rengjøring og ikke minst kosing og sosialisering av kattene som bor der. Kunne du tenke deg å ta vakter på hjelpesenteret eller hjelpe til med oppussing og vedlikehold så kan du fylle ut skjemaet i bunnen av siden, alternativt kan du sende en mail til oss på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com der du forteller litt om deg selv.

Navn:*
E-post:*
Telefonnummer:*
Alder*
Annet?
FacebooktwittermailFacebooktwittermail