Hilbertine og Han Gogh (f. ca. juni 2014)

han-og-hilbertine_fotorHilbertine og Han GoghHilbertine (viltbrun) og Han Gogh (sort/hvit) kom til oss April 2015 etter å begge ha tilbrakt hele sitt liv utendørs uten nærkontakt med mennesker. De er antatt å være født rundt 1. juni 2014. Hilbertine er veldig nysgjerrig av seg, og kommer gjerne bort for å hilse på. Han Gogh holder seg som oftest i bakgrunnen, men overrasker stadig for hver dag som kommer.

Fosterhjemmet har brukt mye tid sammen med Hilbertine og Han Gogh for å gjøre de trygge på mennesker, men som de aller fleste kaniner er de ikke glade i å bli løftet på og bært rundt. Kaninene er sterkt knyttet til hverandre og omplasseres derfor sammen.

Kaninene skal ikke stå i bur, men må få mulighet til å leve i tråd med sine naturlige behov. Vi ønsker at adoptivhjemmet skal holde kaninene i tråd med Marit Emilie Buseths anbefalinger om kaninhold. Les mer om det her: http://maritemilie.com/.

Det koster 800 kroner å adoptere en kanin fra Dyrebeskyttelsen Norge Tromsø (DBT). Gebyret skal gå til å dekke noen av de utgiftene DBT har hatt på kaninen mens den har vært i fosterhjem. Alle kaniner som omplasseres via DBT har fått helsesjekk, og er kastrert og ID-merket, samt har fått eventuelle nødvendige helsebehandlinger.

Send epost til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com hvis du er interessert i å adoptere kaninene.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.