Hadara og Harkin

Hadara og kompisen Harkin søker både fosterhjem og permanent hjem.

Hadara og Harkin vokste opp utendørs, uten nærkontakt med mennesker. De er derfor sky, men gjør stadig sosiale fremskritt. Kaninparet er veldig nysgjerrige og alltid på jakt etter en godbit – faktisk tør de nå å ta imot godbit rett fra handa til krisehjemmet, som har brukt mye tid sammen med dem. Det er veldig morsomt å se disse to sjarmtrollene blomstre.

Kaninene ønsker å komme til et rolig hjem som har interesse for å fortsette sosialiseringen på deres egne premisser. De må få god plass, gjerne et eget rom som base frem til de har blitt enda tryggere på mennesker. De passer dessverre ikke inn i en barnefamilie.

Det koster 800,- å adoptere en kanin fra DBT, og som adoptivhjem overtar du det fulle ansvaret for kaninene. Alle kaniner som omplasseres via DBT har fått helsesjekk, og er kastrert og ID-merket.

Som fosterhjem har du den daglige omsorgen for kaninene mens de venter på et permanent hjem. DBT betaler utgifter til veterinær, mat, dostrø mv. med mindre fosterhjemmet ønsker å gjøre dette selv.

Har du lyst til å adoptere eller bli fosterhjem for Hadara og Harkin ? Send en uforpliktende epost til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com for nærmere informasjon.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.