Charlotte (f. 2017)

Charlotte trenger ett forevige hjem sammen med andre kaniner. Jeg er veldig flink til å underholde meg selv, så trives jeg likevel best når jeg har noen i nærheten.

Jeg ble funnet ute på Charlottenlund, så har derfor vært så heldig å få det fine navnet Charlotte!

Jeg var hos veterinæren 19. Oktober, og ble da kastrert og sjekket. Helsen min er tipptopp og jeg har veldig fine tenner. Jeg fikk også mye ros fra hun på Anicura, siden jeg er så utrolig snill og søt!

Ettersom ingen egentlig vet når jeg er født, så måtte veterinæren finne en dato som passet, basert på kroppen min. Så den nye fødselsdatoen min er 1. Februar 2017, så jeg er enda veldig ung! Fostermor sier at det merkes, ettersom jeg noen ganger kan være litt rampete. Jeg elsker å hoppe og sprette rundt, spesielt i senga, det er favorittplassen min!

Jeg er veldig tøff, og de andre dyrene i huset er ikke noe problem, og jeg og katten har til og med blitt gode venner.

Så nå håper jeg at noen har hjerterom til å overta meg, og kanskje jeg etterhvert også kan få møte en ny kaninvenn!

Jeg venter i spenning!
Hjerteligst hilsen Charlotte <3

Hvis noen kan gi Charlotte et foralltidhjem send en mail til smadyrgruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.