Chali (f. 2017)

Chali er en 7 måneder gammel blanding av alaskan husky, grønlandshund, schæfer og border collie. Chali bor sammen med katt og unger, men kan være litt for aktiv rundt små barn. Han passer kun sammen med hundevante katter. Som unghund bør han få hverdagstrening, med positiv forsterkning.

Chali har ikke utvist aggresjon. Han er sosialt intelligent, vennlig, leken, smart, evnesterk med godt fokus og en skikkelig mammadalt. Han er flink til å søke etter pølsebiter for aktivisering. Han bruker munnen mye, men er veldig stille. Bjeffer ute når han vil inn/det skjer noe interessant – og litt i kommunikasjonsøyemed, men aldri på folk som går forbi huset eller når det kommer/går gjester.

Han er blid og vil hilse på og leke med stort og smått, hokjønn som hannkjønn. Han er tilvendt å sove i bur, men med døra åpen så han kan rullere liggeplass ila natta. Litt bilsyk, men det ser ut t å gå over. Motiveres godt av snacks og supert av dralek/tennisball.

Chali er vaksinert, kurset og forsikret. Omplasseres på grunn av forhold i familien. Ved interesse for videre formidling til eier send mail til hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.