Brødrene Gringotts og Grawp (f. 07.2018)

edf

Gringotts (aka Lekemaskinen 2000)

Mitt navn er Gringotts og jeg er en søt og nysgjerrig gutt. Jeg ble født på Senja og skulle bli en stor og sterk slåsskjempe.. …Meeen istedenfor ble jeg en søt kosegutt. Jeg elsker mine mennesker og jeg begynner å male bare jeg ser dem. Det beste jeg vet i verden, er å lekebite bror i rumpa når han er opptatt med noen annet. Bror er min bestevenn og vi gjør alt sammen. Inkludert å gå på do sammen iblant (når bror hadde på seg krage etter han var operert, hjalp jeg han med å grave over hans bimmeligbom i kattekassen). Det beste i hele verden, det er å løpe tulling inne og leke med stort sett alt som kan lekes med (jeg er ikke kresen på leketøy). Menneskene kan løfte meg akkurat som de vil, men fang er ganske kjedelig å ligge på. Menneskene mine er så tamme at de til og med kysser potene mine. Mat er dagens store høydepunkt og jeg lager den søteste stemmen jeg bare klarer når menneskene gir meg mat. Da får jeg som regel litt ekstra, hihi. Jeg håper noen snille og gode mennesker vil adoptere både meg og bror sammen. Jeg synes store mennesker er veldig forutsigbare og da er jeg trygg på dem.

 

Grawp (aka Den sjenerte kosegutten)

Mitt navn er Grawp, jeg er en grå litt sjenert gutt, men beskytter bror med alt jeg kan. Jeg blir veldig fort redd om du er brå og jeg er veldig snar med å gjemme meg. Minimennesker er virkelig skumle, hvis jeg skal bo sammen med noen, så må det være noen som er skikkelig rolige. Men om du er rolig og tar deg tid til å bli kjent med meg, så kan jeg være en skikkelig kosebamse. Jeg går ofte der bror leder vei. Jeg elsker å leke med lekemus, og jeg er litt forsiktig i min lek. Iblant kan bror være litt voldsom med lekingen og da trekker jeg meg litt tilbake og finner noe å leke litt alene med. Jeg er like glad i mat som bror, og en sjelden gang i blant får jeg litt leverpostei, som er den beste maten i hele universet! (sånn med gul boks, så gjerne kjøp en sånn til meg, fremtidige eiere). Menneskene sier at jeg er veldig vakker og kunne blitt en instagramstjerne. Men jeg er litt sjenert for det. Jeg mangler to små tær, fordi det slemme lekestativet ramlet oppå meg og det gjorde veldig vondt. Heldigvis dro menneskene meg med til dyredoktor, som ga meg sånn bedøvelsessprøyte og når jeg våknet var foten ikke vond lenger. Så foten gjør meg ingenting lenger og jeg er frisk som en fisk (forresten liker jeg også kokfisk). Jeg håper noen vil adoptere meg og bror, vi kommer nok til å gjemme oss litt i starten, men det er bare fordi er redde og har hatt en tøff start på livet. Men nå er vi rede til å finne et hjem der vi kan bo og vokse opp hos dere.

Gringotts og Grawp er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur. Dyrebeskyttelsen Tromsø tar et adopsjonsgebyr på 1200 kroner for alle voksne katter, dette utgjør under halvparten av det en privatperson vil ha i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering av en katt. Pakkeprisen hos veterinærklinikkene i Tromsø er for en hannkatt er drøye kr. 2000, mens man for en hunnkatt må betale ca. kr. 2600. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen!

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.