Bari (f.2008)

 

 

 

 

 

Hei.
Jeg heter Bari, og er ei 9 år gammel Alaska husky tispe.
Jeg er i fin form og har et kjærlig gemytt. Jeg har vært min eiers nr 1. hund til avl (to kull), har stamtavle og har foreldre fra kjente meritterte hundekjørere. Jeg har også gjennomført Finnmarks løpet 500 km, men er nå pensjonert fra hundeløp.
Da jeg var valp bodde jeg inne og var stueren, men hele mitt voksne liv har jeg bodd ute sammen med min hundefamilie. Jeg er den siste i den familien som må finne meg ett hjem, da min eier er sluttet med hundekjøring.

Overfor min eier er jeg ekstremt lydig og kommer med en gang på innkalling, men en ny eier må bruke tid og øving for å vinne min tillit. Det kan ta litt tid før jeg klarer å knytte meg til ny eier, men jeg er stille og rolig. Jeg er ei bestemt, men snill jente. Min nye eier må belage seg på at jeg er reservert over nye mennesker til å begynne med.
Jeg kan varsle når det kommer andre dyr forbi, spesielt rev, for dem liker jeg ikke. Hvis du skal korrigere meg, så prat bestemt til meg. For jeg hører godt etter, og skjønner deg godt. Dere må ALDRI tukte meg fysisk, kun tilsnakkes.

Jeg har aldri vært sammen med katter eller andre dyr, kun hunder, og dem blir jeg fort venner med.
Jeg håper noen aktive personer vil gi meg et godt hjem. Jeg er ikke lenger en ung hund, men jeg holde meg godt, og er god for lange turer i fjell og mark.

Papirer, vaksinasjoner og porteføljen får dere med, i tillegg til trekksele og personlig utstyr. Jeg bor på Storslett i Nordreisa kommune.

Ta kontakt med hundegruppa.dyrebeskyttelsen@gmail.com

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.