ÅRSMØTET OG ÅPEN DAG AVLYSES

ÅRSMØTET SØNDAG AVLYST

I forbindelse med covid-19 utbruddet besluttet Sekretariatet i Dyrebeskyttelsen Norge i dag å avlyse alle årsmøter i lokalavdelingene, noe som også rammer vårt planlagte årsmøte førstkommende søndag. Vi beklager så mye til alle dere som hadde planlagt å komme. Vi fortsetter arbeidet med sittende styre inntil videre, og kommer tilbake med ny møteinnkalling når situasjonen tilsier det.

Er du ikke medlem hos oss sier du? Det kan du raskt gjøre noe med, send sms «dyrevenn» til 2377, så får du møterett på årsmøtet vårt. Har du betalt kontingent for 2019, har du i tillegg stemmerett.

 

ÅPEN DAG AVLYST INNTIL VIDERE

På Hjelpesenteret vårt bor det til enhver tid mellom 20-30 katter. Disse pusene trenger våre frivillige flere ganger om dagen, hele året. Vaktgruppa vår består av ca 70 mennesker, og vi er helt avhengig av hver eneste en av dem for å få hverdagen på Hjelpesenteret til å gå opp. Blant vaktene våre finnes det mennesker i de store risikogruppene som er ekstra sårbare for infeksjon, og mange jobber dessuten i helsevesenet. Selv om smitterisikoen foreløpig her i nord er liten, velger vi i DBT å avlyse åpen dag på senteret inntil videre, både for å beskytte vaktgruppa vår slik at de holder seg friske og utenfor karantene slik at dyrene våre blir ivaretatt, men også fordi vi kjenner på samfunnsansvaret, og vil gi vårt lille bidrag til å ikke spre potensiell smitte i byen vår.

Ta godt vare på hverandre og dyrene

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.