Monsen Trevor F. 01.02.17

Trevor er en vakker, semilanghåret mons med hvitt, symmetrisk bles og mørke tegninger rundt øynene. Han er en forvillet katt som ble fanget inn i Trollvika på Finnsnes i 2017, sammen med moren Tindra og søsteren Talia.

Siden han ikke er helt voksen enda vet vi hvor stor han kommer til å bli, men appetitten er det i hvert fall ingenting å si på. Trevor er mektig interessert i mat, og spiser seg ivrig gjennom alt vi byr på av mat og godbiter. Akkurat som noen mennesker har en mage for mat og en for dessert har Trevor en mage til mat, en for fisk, en som passer til godbiter osv. Han kommer nok også til å bli en habil musefanger når han blir voksen, og øver seg med å jakte på hjelpesenterets leker, feiekoster og undertegnedes tær.

Trevor var forvillet da han ble fanget inn, men har blitt veldig trygg på mennesker etter flere uker på hjelpesenteret. Han er fremdeles sky, men ved hjelp av litt tålmodighet og noen godbiter varmes han fort opp til en kosevillig krabat. Når han finner roen maler han så det vibrerer i gulvet, og det er tydelig at han setter pris på kontakt med mennesker. Han er også veldig sosial ovenfor andre katter, og trives veldig godt sammen med ”filletante” Soarin som også bor på HS.

Hvis du eller dere er på jakt etter en lekekamerat vil dere finne en venn i Trevor. Han er en nysgjerrig type som elsker å utforske omgivelsene sine, og kaster seg helhjertet inn i alt som kan minne om lek. Han ville nok få det aller best hos en familie med litt større barn, og siden han er en sosial pus vil han antagelig gå veldig godt overens med firbente familiemedlemmer også.

Trevor er ID-merket, vaksinert, kastrert og har fått helsesjekk og ormekur.

DBT tar et omplasseringsgebyr på kr. 1500 for alle kattunger og kr. 1200 for alle voksne katter. En privatperson vil ha mer enn det dobbelte i veterinærutgifter til ID-merking, vaksinering og kastrering/sterilisering av en katt. Man sparer altså mye penger på å få seg katt fra Dyrebeskyttelsen.

Interesserte kan ta kontakt på dyrebeskyttelsen.tromso@gmail.com for å få telefonnummeret til fosterhjemmet.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.