13 katter omkommet i brann på hjelpesenteret

30. september 2017 mistet vi Hjelpesenteret vårt til en trolig påsatt brann, og giftig røyk tok livet av de 13 firbente som bodde der. Vi er sønderknust, først og fremst for at Bonnievale, Shenzhen, Pudgy, Gråpus, Kalevi, Xlent, Samir, Ice, Lyra, Skippity Doo, Mesusah, Samsung og Agent X ikke lengre er med oss, men også for at samlingspunktet vårt, selve hjertet i lokalforeningen, er totalskadd.

Sorgen over de 13 kattene er tung. Mange av kattene hadde bodd der i flere år, og var dyr de frivillige har tilbragt mange timer med hver eneste uke. Mange av kattene på sentret var dyr som ikke passet som familiekatter, og som hadde fått en tøff start på livet i utgangspunktet, og som bar på mye engstelse og traumer. Disse kattene jobbet vi intenst med for å få trygge og tamme nok til omplassering. Tapet av de 13 er det som tynger oss aller mest.

Vi takker for omtanken og hjelpelysten. Vi har per nå ikke oversikt over hva vi har behov for av praktisk hjelp. Vi kan heller ikke ta imot utstyr da vi har mistet lagringsplassen vår. Inntil vi får oversikt over situasjonen kan de som ønsker å hjelpe vippse til 86576 eller oveføre til kontonummer 6420 05 49994. Vi har også en spleis-aksjon gående hvor alle penger øremerkes nytt hjelpesenter.

FacebooktwittermailFacebooktwittermail

Spor fra din side.